CUSTOM MADE E-COMMERCE

In urma cu 7 ani, am intuit nevoia si ascensiunea impresionanta a industriei. Ne-am dorit sa facem parte dintre pionerii domeniului gigant care urma sa se impuna in business. Pasiunea pentru oameni, inovatie si provocarea tendintelor in continua schimbare au fost principalii factori care ne-au motivat sa construim o companie specializata in comertul online integrat.

Fiecare proiect Delazero este sinonim cu un magazin online complet, la cele mai inalte standarde de calitate. Gandirea strategica, alaturi de performanta experientei si spiritul de echipa ne inspira in totalitatea proiectelor si relatiilor cu partenerii nostri.

Misiunea Delazero este sa contribuie activ la consolidarea pietei si stabilirea standardelor in comertul online din Romania, prin aducerea in scena intr-o maniera exemplara a brandurilor de renume care isi doresc sa isi dezvolte businessul conform tendintelor actuale. Identificam oportunitati si le maximizam potentialul, transformandu-le in vanzari anuale concrete.


  VIZIUNE

Viziunea noastra este sa sustinem perfectionarea pietei de comert electronic din Romania, prin crearea de entitati virtuale ce contribuie la eficientizarea timpului si a oportunitatilor de cumparare ale consumatorului contemporan.


  VALORI

Spirit de echipa: Credem ca cele mai bune rezultate sunt consecinta unei colaborari bazate pe compatibilitate si profesionalism. Un mediu de lucru placut este un plus in performanta fiecarui angajat.

Inovatie: Inca de la inceput, Delazero se remarca pe piata prin folosirea unor tehnologii web avansate, customizabile in beneficiul clientului, prin usurinta in adaptare si viziunea indreptata spre evolutie.

Flexibilitate: Proiectele noastre presupun colaborare, munca în echipă, consultarea în permanență cu partenerii. Fiecare produs Delazero este 100% customizat în funcție de nevoile și cerințele partenerilor și ale consumatorilor.

Excelenta: Politica Delazero include cele mai stricte standarde de functionare, pentru optimizarea si evolutia continua a rezultatelor proiectelor noastre. Credem in perfectiune si aspiram sa ajungem cat mai aproape de aceasta cu fiecare actiune pe care o intreprindem.

Mentorat: : Delazero investeste in promovarea tendintelor si conceptelor de comert electronic in Romania, atat prin specializarea angajatilor pe sectoarele aferente prin traininguri si cursuri, cat si prin participarea fondatorilor la conferinte si evenimente de profil in calitate de speakeri si mentori pentru noua generatie.


  ECHIPA

Delazero are ca prioritate selectarea unor profiluri de profesionisti compatibili, insufletiti de spiritul de echipa, care isi doresc sa evolueze impreuna atingand scopuri comune: web designeri, programatori, specialisti in marketing, project manageri, specialist vanzari, agenti logistica, toti contribuind la succesul proiectelor noastre.
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti