Russell Hobbs

"This is to confirm the business relation that we have developed with Delazero, this time on our "younger" brand, Russell Hobbs. With a British design and standard quality, we believe the brand has good arguments to conquer the Romanian market and that Delazero can help us with the online segment..."


Remington

"Our partnership with Delazero started 3 years ago, in 2011, when they proposed us to develop, for us, an exclusive monobrand online shop, covering this way an area that we did not had covered, at that point. Hence, in November 2011, www.remington-style.ro was launched, an online shop that kept the main lines..."

CE SPUN ALTII DESPRE NOI

"I-am cunoscut pe cei de la Delazero in 2010, la "Internet fara cravata". Am inceput sa lucram efectiv impreuna putin mai tarziu, cand si-au schimbat directia de dezvoltare, si de atunci colaboram pe majoritatea proiectelor lor. Imi plac pentru ca sunt receptivi la informatiile primite si le folosesc pentru a-si creste rezultatele. Ma bucur sa vad dezvoltarea lor si le doresc succes in proiectele viitoare."

Gabriel Curcudel (Krumel)

Owner of Advert Point


"Am inceput sa cunosc echipa Delazero.com de vreo 5 ani, dar sunt si acum impresionat de 2 chestiuni recurente care mi se par esentiale pentru un business axat in totalitate pe afaceri online. Primul este ca vor sa invete tot timpul ceva nou, iar pentru un magazin de comert electronic acesta este un aspect cheie pentru succesul pe termen lung. Al doilea este coeziunea echipei, care nu e usor de obtinut intr-un sector extrem de dinamic".

Bogdan Manolea

Legi-internet.ro


"Daca as cauta in dictionar in dreptul expresiei "ecommerce up-to-date" logo-ul Delazero ar fi acolo. Ne sunteti dragi!"

Bogdan Ciocian

Managing Partner LIBERO EVENTS


"Cunosc echipa Delazero de mai bine de 4 ani - sunt unii dintre cei mai seriosi, competenti si perseverenti furnizori de servicii din industria de ecommerce din Romania - ii recomand calduros!"

Dorin Boerescu

CEO 2Parale


"Delazero este cea mai unita echipa din cele cunoscute de mine in e-commerce-ul romanesc. Abordarea lor este mereu prietenoasa, apropiata. E ca si cum ai cumpara de la niste prieteni sau le-ai vinde ceva prietenilor. I-am urmarit online si offline si pot spune ca imi place la nebunie carisma acestui grup. Am colaborat in momente bune si grele pentru online-ul romanesc si n-am absolut nici un repros pentru ei, oricat as cauta in afara de promptitudinea comunicarii cu ei, profesionalismul serviciilor oferite de ei clientilor si partenerilor, Delazero pare un spirit tanar, mereu nou. Este o echipa cu unele calitati rare in comertul electronic din Romania: iti inspira incredere, sunt alaturi de tine cand e nevoie, iti dau speranta ca se poate face e-commerce durabil in zona noastra geografica."

George Hari Popescu

TRUSTED.ro

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti