VANZARE ONLINE A PRODUSELOR TALE IN MAGAZIN DEDICAT


Delazero iti creeaza un magazin online dedicat brandului si produselor tale, astfel incat tu sa fii mai aproape de consumatorul tau. Aici el va gasi cu usurinta produsele pe care le cauta, va primi informatiile necesare pentru a-i facilita procesul de cumparare. Documentarea, informatiile primite si achizita online vor impacta vanzarile tale offline, sustinand si dezvoltand notorietatea de brand si crescand valoarea vanzarilor, in general.

DESIGN SI DEZVOLTARE MAGAZIN ONLINE


Magazinul online va fi creat de catre Delazero potrivit brandului tau, tipului de produs, consumatorului vizat, adaptandu-l in permanenta la dinamica pietei. Daca brandul tau este international, vom urmari manualul de brand si site-ul international, pastrand o identitate de imagine care va ajuta consumatorul sa se regaseasca intr-un cadru familiar. In acelasi timp, vom adapta platforma la conditiile pietei locale, creand un concept si dezvoltandu-l in functie de tipul de produs si consumatorul targetat. Dezvoltarea site-ului va fi un process continuu, Delazero cautand mereu noi metode de optimizare in scopul cresterii vanzarilor.

MARKETING SI PROMOVARE


Brandul tau are nevoie de notorietate in online? Noi iti propunem variante si decidem impreuna o strategie de promovare astfel incat consumatorul sa stie unde te gaseste online. Brandul tau este deja cunoscut? Noi coordonam si implementam activitatea de promovare online astfel incat consumatorul sa stie ca iti poate cumpara produsele online, de unde le poate cumpara sau sa afle informatii despre produsele care il intereseaza. Vrei sa investesti pentru ca notorietatea brandului tau sa creasca , si in paralel, vanzarile? Noi iti propunem canale de promovare, un buget necesar si masuram rezultatele. Pe baza acestora, decidem unde trebuie investit mai departe, unde se poate optimiza si unde trebuie canalizate energia si bugetele.

SOCIAL MEDIA & CONTENT


Fiecare brand are nevoie de o prezenta in social media. Delazero intervine si aici, astfel incat sa existe o pagina de companie pentru brandul tau si oameni care vor interactiona cu el. Vom gestiona pagina de facebook astfel incat sa aducem un public larg care sa te “placa” si oameni interesati sa comunice cu tine. Cautam si conversiile pentru ca acesta este scopul final. Vrei sa fii pe Instagram, Pinterest sau Google Plus? Te aducem si aici. Mai mult decat atat, cream continut si il pozitionam catre canalele de promovare pentru optimizarea site-ului in Google, SEO si o vizibilitate mai buna pentru brand. Scopul final il reprezinta traficul crescut si cat mai multe conversii.

LOGISTICA


Vanzarea online nu inseamna pentru noi doar identificarea consumatorilor, convertirea lor sau inregistrarea comenzilor. Noi ne ocupam de vanzarea B2C, pentru ca tu sa nu ai batai de cap cu operatiunile logistice. Aducem produsul la noi, il ambalam, ne ocupam de toate documentele necesare si avem grija ca el sa ajunga la consumatorul final.

CALL CENTER


Serviciul de call center este vital pentru un magazin online si cu atat mai mult un serviciu intern, specializat. Este extrem de important sa pastrezi legatura cu produsul astfel incat sa poti furniza in timp real suport adecvat catre consumatorii care au absoluta nevoie de aceste informatii. Oferim serviciul de call center pentru a construi o punte de legatura intre tine si clientii tai online. Incepe sa experimentezi vanzari crescute si o rata de conversie mai ridicata prin servicii de preluare a comenzilor si furnizare de informatii up to date legate de magazine, comenzi si produse.

PROJECT MANAGEMENT


Vrei sa nu ai nici o bataie de cap cu intreg procesul de comert electronic? Alege sa il externalizezi integral si noi ne ocupam de toate cele de mai sus, pentru tine. Coordonam departamentele de call center, marketing, logistica, web design, vanzari, strangem informatii, cream rapoarte, tragem concluzii si iti propunem cai de imbunatatire. La final, cifrele sunt cele care conteaza, atat pentru tine, cat si pentru noi.
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti