Chloë Thomas, inclusa in Top 10 analisti de eCommerce din lume, si-a confirmat prezenta la TeCOMM

Chloë Thomas, inclusa in Top 10 analisti de eCommerce din lume,  si-a confirmat prezenta la TeCOMM

Chloë Thomas (UK), specialist international in comert online, inclusa in Top 10 analisti de eCommerce din lume de catrePower Retail (Australia) va fi prezenta  in aceasta toamna ca si speaker in cadrul TeCOMM – Conferinta de eCommerce ce va reuni peste 300 de participanti din  domeniul eCommerce.

Pe 21 si 22 octombrie va avea loc cea de-a cincea editie TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca, una dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est. La aceasta editie vor fi prezenti specialisti nationali si internationali, printre care se numara reprezentanti ai unor branduri importante precum IKEA, Altex, Google, Bitdefender, Digital Annexe, Paravion, BestKids,eCommerce MasterPlan, Holistic Marketing, Mastercard etc.

Speaker in cadrul TeCOMM,Chloë Thomas are o experienta de  peste 10 ani in eCommerce, atat ca si client, cat si in calitate de consultant.In prezentarea sa din cadrul TeCOMM, Chloë va vorbi despre “The most powerful opportunities for building eCommerce success in 2016”, oportunitatile pe care persoanele care activeaza in domeniul eCommerce  ar trebui sa le ia in considerare acum pentru a duce la cresterea afacerii in 2016 si in viitor. Chloë va accentua atat importanta strategiilor care sa te mentina in fata competitiei, cat si oportunitatile tactice care sa imbunatateasca performantele de marketing.

Asadar ar trebui sa cautam sa intelegem procesul de cumparare online al clietilor nostri prin intermediul afacerii noastre, si apoi sa gasim cea mai potrivita modalitate de a consolida acest proces, cat si profiturile noastre. Subiectele discutate vor include: castigarea de noi clienti, pastrarea clientilor existenti, dar si progresele tehnologice “, a declarat Chloë, specialist international in comert online.

Chloë Thomas a scris cartea eCommerce MasterPlan 1.8: Cei 3 pasi pentru vanzari online de succes, alaturi de alte carti destinate eCommerce-ului. Ea este si gazda a eCommerce MasterPlan Podcast si consultant pentru nenumarate afaceri de tipul eCommerce, din intreaga lume si jurat in cadrul Direct Commerce Association’s ECMOD Awards (UK).
Fiecare business are propriul sau punct al succesului in eCommerce si cred ca ar trebui sa includa (minim) cifra de afaceri, profitul si cat de fericit esti tu, cat de fericita este echipa ta “ afirmaChloë Thomas.

Conferinta TeCOMM se afla la a-Va editie si este adresata oamenilor de afaceri care detin magazine online sau isi doresc un start-up pe acest domeniu, specialistilor de marketing implicati in activitatea de online a business-urilor, specialisti/consultanti in ecommerce, design/usability, promovare online si SEO, furnizori de servicii de ePayment, hosting, telecom, servicii financiare si de curierat.

Inscrierile la TeCOMM Cluj-Napoca se fac pe www.cluj.tecomm.ro unde se actualizeaza  constant lista speakerilor si a agendei.  Evenimentul este organizat de  Libero Events, care este agentie de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targul Touristica.

  INAPOI


        

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti