Cluj-Napoca devine pentru al cincilea an consecutiv centrul comertului electronic

Cluj-Napoca devine pentru al cincilea an consecutiv centrul comertului electronic

In 21 si 22 Octombrie, Cluj Napoca devine pentru al cincilea an consecutiv, centrul comertului electronic si al strategiilor online prin TeCOMM eCommerce Conference&Expo.

TeCOMM este unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Europa de Est si reuneste la aceasta editie in Transilvania unii dintre cei mai buni speakeri nationali si internationali, oferind participantilor schimb de experienta,  networking si oportunitati de afaceri .  Evenimentul va aduce in Cluj-Napoca peste 40 de speakeri care vor oferi 2 zile de inovatie in comertul online, atat prin prisma primei zile a Conferintei care aduce keynote-uri si panel-uri de dezbatere, cat si prin a doua zi, care ofera participantilor, in total, 13 Workshopuri prin intermediul evenimentelor conexe aflate sub umbrela TeCOMM: Digital Travel Forum si MarkDay.

In prima zi, 21 Octombrie, va avea loc Conferinta generala care va oferi keynote-uri, prezentari si 3 panel-uri de dezbatere pe teme ca “8 nightmares for online shops”, “Because hope is not a strategy” si “Mobile eCommerce”. In aceeasi zi va avea loc si Digital Travel Forum – conferinta dedicata celor care activeaza in domeniul turismului.

Tot in prima zi, marii jucatori din comertul electronic romanesc (Altex, IKEA, MasterCard, Cargus, FAN Courier, Bitdefender, Mobil Pay, ProfitShare) vor vorbi despre situatia curenta a pietei, despre tendinte si evolutii in eCommerce,  provocari cu care se vor intalni proprietarii de magazine online in urmatorii ani, cum pot fi solutionate si ce tooluri au la dispozitie, toate acestea nu doar pentru vanzari mai mari, ci mai ales pentru strategii de orientare catre client si loializarea acestuia. Acestea  vor fi puse in discutie in cadrul debate-urilor: “8 Nightmares for Online Shops”, “Control Your business...because Hope is not a strategy”, dar si la o masa rotunda unde Black Friday” se transforma in “White Secrets about Black F”.

A doua zi, 22 Octombrie, va cuprinde workshop-uri tematice legate de analytics, conversions, SEO, PayPerClick, User Experience, mobile marketing, omnichanel etc. Tot in ziua doi, va avea loc si conferinta MarkDay cu workshopuri pe email-marketing, afiliate marketing, strategii de branding si social media. TeCOMM se va incheia cu Awards Gala, unde vor fi premiati cei mai buni dintre cei care au contribuit la dezvoltarea industriei comertului online.
Peste 400 de participanti sunt asteptati la Grand Hotel Italia *****, in cele 2 zile de eveniment.
Conceptul acestei editii este Power to the Customers. TeCOMM Cluj-Napoca va scoate in evidenta importanta fidelizarii consumatorului si modul in care magazinele online este necesar sa isi realizeze strategiile pentru 2016.
Evenimentul este organizat de Libero Events, agenţie de evenimente şi PR, B2B şi B2C.

De ce sa participi:

  • Inveti cum sa-ti cresti vanzarile online, sa-ti optimizezi magazinul si sa fidelizezi clientii actuali
  • Afli cele mai importante perspective cu privire la viitorul eCommerce-ului
  • Obtii feedback si raspunsuri pentru ideile si intrebarile tale in timpul sesiunilor de networking sau in cadrul workshop-urilor
  • Descoperi noi produse si servicii in zona expo
  • Te inspiri din povestile de succes impartasite de speakeri

 

Foloseste codul   TeCDelazero10   la inregistrare si primesti un discount de 10% valabil pentru orice tip de bilet achizitionat.

 

  INAPOI


        

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti