Delazero.com - Face Lift

Delazero.com - Face Lift

Luna iunie a adus si o schimbare de imagine si o optimizare de design a site-ului Delazero. Acum, pe www.delazero.com, te intampina o interfata imbunatatita, mai dinamica si optimizata pentru mobil. Pentru toti cei ce vor sa isi externalizeze complet activitatea de comert electronic, au aici lista integrala a serviciilor oferite de catre Delazero, pentru o mai buna intelegere a conceptului global oferit de compania noastra. Plecand de la conceptul site-ului, pana la strategia de promvare si vanzarea efectiva a produselor, Delazero isi propune sa ii sustina pe cei care nu vor sa se ocupe cu tot ce inseamna zona de online, sa se constituie in unic punct de contact intre brand si comertul online. Daca ai nevoie sa intelegi mai clar ceea ce iti propune Delazero, ai acum proiectele noastre on going si nu numai, pentru o imagine de ansablu a activitatii noastre. LAMONZAshop, Remington sau DeLonghi-store sunt proiecte curente pe care le poti vizualiza efectiv. Ai ocazia sa arunci o privire si asupra proiectelor finalizate, pentru a-ti forma o imagine globala a ceea ce iti propunem.

Daca ai nevoie de mai multe argumente pentru a lua o decizie in a externaliza complet serviciul de comert electronic, afla ca proiectele noastre sunt certificate si recomandate de organisme externe din zona de comert electronic.  Proiectele Delazero sunt premiate si au primit aprobarea organismelor importante din sfera comertului electronic.

Colaboratorii din online ne cunosc si cu multi dintre ei am avut ocazia sa colaboram direct in diverse proiecte Delazero. De asemenea, au fost martorii evolutiei noastre si stiu ca am reusit sa ne pastram spiritul tanar, deschis, adaptabil la piata si la cerintele care ne-au fost adresate. Mai mult decat atat, proiectele dezvoltate pe piata si rezultatele obtinute ne-au adus aprecieri din partea partenerilor nostri.

  INAPOI


        

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti