Despre brandurile din portofoliul Delazero

Remington.roRemington Products, cunoscut ca si Remington, este o corporatie internationala de produse de ingrijire personala ce produce aparate de ras, epilatoare si produse pentru par pentru barbati si femei. Este subsidiara grupului Spectrum Brands.

Originea produselor Remington dateaza din 1937 cand Remington a inceput sa produca aparatele de ras electrice, incepand cu modelul E. In 2003, proprietarii au vandut Remington companiei de baterii Rayovac, ulterior aceasta schimbandu-si denumirea in Spectrum.

Sloganul Remington  este “How the World Gets Ready.” Leader international si producator de produse electronice de ingrijire personala, Remington pluseaza pe inovatie in produse accesibile pentru ingrijrea parului, aparate de ras electrice, aparate de ras sub dus, trimmere, etc.

Spectrum Brands Holdings Inc. este o companie globala si internationala de bunuri de larg consum si furnizor mondial de baterii, produse de ras sau produse  electronice de ingrijire personala.

 

RussellHobbs.roRussell Hobbs este producator britanic de electrocasnice mici, cu o experienta de peste 60 de ani pe piata de profil. Cei doi fondatori sunt  Bill Russell si Peter Hobbs; in 1952, Bill Russell s-a alaturat lui Peter Hobbs in a forma Russell Hobbs Ltd.. Compania s-a dovedit profitabila inca de la inceput, brandul oferind consumatorului produse ce aduc beneficii reale si avansate din punct de vedere tehnologic .

Astazi, compania detine un portofoliu impresionant de produse si dezvolta noi si noi categorii de produse destinate gatitului, curateniei sau utile diverselor activitati in cadrul caminului. Primul fierbator electric din lume a fost creat, de altfel,  in 1955 de catre Russell Hobbs. Brandul Russell Hobbs a castigat numeroase premii si certificari de catre institurii de profil si se concentreaza pe depasirea asteptarilor si a nevoilor consumatorilor, cu scopul de a creste calitatea vietii in cadrul caminului, facand-o mai usoara si mai placuta.

 

LAMONZAshop.roLAMONZA este un brand de articole de calatorie  cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata de profil din Romania. Specializat pe segmentul produselor de calatorie, brandul LAMONZA reuneste articole diverse de voiaj, produse de voiaj, trollere, genti, rucsacuri sau accesorii.

In spatele brandului se afla doi afaceristi de succes de origine iordaniana. Ei sunt cei care au reusit sa puna bazele si sa consolideze, ulterior, un brand cu traditie, recunoscut de catre publicul larg, accesibil si inovativ. Azad Enterprises este inregistrata in Romania, fiind unic importator al brandului Lamonza in tara si are o prezenta de peste 20 de ani pe piata autohtona.

Plecand cu un capital de 500,000 USD, cei doi parteneri au reusit, in 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, sa pozitioneze si sa stabilizeze LAMONZA ca un brand cu o diversitate foarte mare de produse si modele, toate acestea  facand o prioritate dintr-un raport optim calitate-pret. Brandul reuneste o serie de produse diverse pentru orice tip de deplasare , respectiv calatorie: fie ca este vorba de articole de travel, de genti sau serviete business, de trolere sau rucsacuri, produsele raman adresate publicului larg, avand un pret accesibil si un standard de calitate bun.

 

Delonghi-store.roAcum mai bine de un secol, brandul DeLonghi s-a nascut in Treviso, Italia, si s-a dezvoltat ca si companie in anii 50 datorita interesului familiilor pentru design si inovatie. Brandul Delonghi este o marturie a designului italian si calitatii artei italiene, intr-o lunga traditie de produse practice.

Intre 1970 si 1980, au aparut noile aparate de uz casnic electrice, cum ar fi gratarul electric ce salva ulei si aerul conditionat portabil. In paralel, s-au cucerit noi piete internationale si s-au achizitionat branduri cu potential puternic de dezvoltare printr-un management adecvat.

In 2001, achizitia brandului Kenwood, un brand international specializat in prepararea mancarii si aparate de uz casnic de procesare, dar si produse de calcat sau de intretinere , a catapultat compania catre noi orizonturi. Cu o prezenta semnificativa pe piata aparatelor de cafea, brandul a dezvoltat modele care sa satisfaca nevoile tuturor cunoscatorilor, de la aparate de cafea cu filtru pana la automatele pentru espresso. Produsele DeLonghi sunt rezistente in timp si produc un gust de cafea superior care captureaza experienta italiana autentica.

  INAPOI


        

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL DELAZERO

Datele tale personale sunt confidentiale. Te vei putea dezabona oricand doresti